Milyen elemekből áll az edénykészlet?
Ez a konyhai készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy 2 fő részére főzhess:- Lábas beosztással, behajtható fogantyúval;
- 1 serpenyő behajtható és lezárható nyéllel;
- 1 fedő/szűrő;
- 1 edényalátét / fa vágódeszka;
- 1 tárolóhuzat.
És mi kerül az asztalra?
Ez a készlet tartalmaz mindent, amire két fő számára szükség van az étkezéshez:
- 2 mélytányér;
- 2 bögre;
- 6 egymáshoz rögzíthető evőeszköz (villa, kanál, kés).
Az edénykészlet méretei
- Lábas: 1,6 l hasznos űrtartalom, 437 g, Ø 18 cm x 9,5 cm
- Serpenyő: 0,5 l hasznos űrtartalom, 358 g, Ø 18 cm x 4,5 cm
- Mélytányér: 0,4 L, 62 g/darab, Ø 17 cm
- Bögre: 0,20 L, 32 g/darab
- Evőeszközök: 20 g/szett
- Fedő / szűrő: 89 g
- Fa edényalátét: 165 g
- Tárolóhuzat: 34 g
A kiválasztott anyagok
Az edények élelmiszeripari rozsdamentes acélból (18/8, 304) készültek, így használatuk biztonságos, hosszú élettartamúak és nem rozsdásodnak. Az anyag rossz hővezető képességgel rendelkezik, ezért az edények alja dupla falú alumíniumból készült, hogy jobban eloszlassa a hőt. Az étel így könnyen melegszik és csökkenti a főzéshez szükséges gázfelhasználást.
Hogyan választottuk ki az edénykészlet bevonatát?
Whitford - PFTE Xylan bevonattal ellátott termékek: tapadásmentes, strapabíró edények elérhető áron.PFOA-mentes bevonat, így alkalmas ételek főzésére. Strapabíró ugyan, de lehetőleg kerüld a fém evőeszköz használatát, mert könnyen megsérthetik a bevonatot.
Az étkészlet és a tányérok anyaga
A poliamid evőeszközök, könnyűek, ütés- és hőállóak (100°C-ig), nem deformálódnak.Tökéletesek a túrázáshoz, ötvözik a tartósságot és a praktikusságot, és BPA-mentesek.Ugyanakkor tarts őket tűztől távol, mert megolvadhatnak.
Ezeket is érdemes tudni
A lábas túrafőzőn, tűzön és indukciós főzőlapon is használható.
A serpenyőnek a nyele behajtható és lezárható.
A lábas fogantyúja behajtható, és szállítás közben biztonságosan tartja a fedőt.
A fedőt szűrőként is használhatod.
A tányérok pedig segítenek minimalizálni a hőátadást.
Hogyan érdemes tárolni az edénykészletet?
Először tedd az evőeszközöket a fedőre, majd rakd a bögréket és tányérokat a lábasba. A készletet az edényalátéttel lehet lezárni, a tárolóhuzatban célszerű szállítani.Mindez csak néhány másodpercet vesz igénybe!
Hogyan kell tisztítani az edénykészletet?
Az első használat előtt háromszor öblítsd át!Használat után mosd el őket forró, szappanos vízzel, majd alaposan szárítsd meg, mielőtt elteszed. Minden eleme mosogatógépben mosható.A serpenyőt és az lábast kézzel mosd, ez segít megóvni a bevonatot. Kerüld a súrolószivacsok és a homok használatát.
Hogyan teszteljük a termékeinket?
Termékeinket laboratóriumban és terepen teszteltük, hogy a ellenőrizzük a minőségüket. Ennek az edénykészletnek teszteltük a tapadásmentességét, a strapabíróságát, a hő- és kopásállóságát.