FORCLAZ

Liofilizált gyorsétel - bolognai tészta borsófehérjével - 100 g

3490 Ft
Egységár 34 900 Ft/kg
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8800396

Ez a liofilizált étel a bolognai tészta vegetáriánus változata.A borsó- és a babfehérje helyettesítik a húst.Elkészülési idő: 9 perc

Ez a 100 g-os adag 236 kcal-t biztosít. Tökéletes, hogy erőre kapj a hegyekben eltöltött nap után.A könnyű és kompakt csomagolás könnyen elfér a hátizsákban.

EGY MÉRET Nem elérhető
Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Egyszerű használat

    250 ml forró vízzel 9 perc alatt elkészíthető. Skálabeosztásos tasak. Cipzáras.

    Energiabevitel

    236 kcal (1000 kJ) / 100 g (350 g rehidratálva)

    Könnyű szállítás

    Teljes súly: 120 g (összetevők + csomagolás). Tasak mérete: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm

    Leírás

    Hogyan kell elkészíteni a liofilizált bolognai tésztát borsófehérjével?

    Nyisd ki a tasakot, húzd szét a két végénél fogva, míg mélytányér formát nem kapsz.Töltsd fel meleg vízzel a 2-es szintig (250 ml). Keverd össze egy evőeszközzel, zárd vissza a tasakot, majd 9 perc után nyisd ki újra.
    Keverd újra össze és már fogyaszthatod is.
    A vízmennyiség szabályozható ízlés szerint. Te vagy a szakács!Használati tanácsok

    Mi a különbség a liofilizálás és a dehidratálás között?

    Mindkét tartósító eljárás lényege, hogy hidegen vagy melegen szárítva eltávolítják az élelmiszerben lévő vizet.
    A liofilizálás szilárd állapotból (az étel fagyasztása által) gáz halmazállapotba távolítja el az élelmiszerben lévő vizet.
    Ez a módszer megőrzi az élelmiszer tápértékét és érzékszervek által észlelhető tulajdonságait.
    A dehidratálás során magas hőmérsékleten szárítják az élelmiszert. Az élelmiszerben lévő víz elpárolog.

    Mit érdemes még tudni a liofilizált bolognai tésztáról, borsófehérjével?

    Vegetáriánus étel. Lengyelországban gyártott.

    Tápérték

    Tápanyagérték: 100 g (=1 adag)
    Energiatartalom: 1000 kJ - 236 kcal
    Zsírok: 2,7 g
    ebből telített zsírsavak: 1,0 g
    Szénhidrátok: 40,0 g
    ebből cukrok: 7,8 g
    Rost: 4,4 g
    Fehérjék: 11,0 g
    Só: 0,41 g

    Jótállás

    2

    Súly

    0.115 kg

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Összetevők: Tészta (glutén) 43%, paradicsom 29%, texturált növényi fehérje 4% (borsó- és babfehérje koncentrátum, só), sajt (tej) 4% (Mozzarella, Cheddar, Pecorino Romano), hagyma 4%, sárgarépa 2%, fűszerek, olívaolaj, borecet, konyhasó, zöldségalaplé (kukoricaliszt, só, hagyma, élesztőkivonat, növényi kivonatokból származó aromák). Nyomokban tartalmazhat: MUSTÁRT, MANDULÁT, TOJÁST, ZELLERT és SZÓJÁT.

    Tárolási tanácsok

    Száraz, hűvös helyen tartandó.

    Jóváhagyta

    A jóváhagyáshoz minden egyes receptet egy külsős csoport tesztel, hogy megtudjuk, mennyire nyeri el tetszésüket akár az étel íze, akár az állaga, akár az, hogy mennyire telít el.

    Karbantartási tanácsok

    Ne mossuk.

    Ne tisztítsd száraz tisztítással.

    Ne vasald.

    Ne szárítsd szárítógépben.

    Fehérítés kizárva.

    Használati utasítás

    Védőgázas csomagolásban. Nyitás után az egészet fogyaszd el.

    Vélemények