A fehérjék szerepe
Három makrotápanyag létezik: fehérjék, zsírok és szénhidrátok. Ezek többet között kalória formájában energiát biztosítanak a szervezet számára. A szénhidrátok a szervezet elsődleges energiaforrásai, és ideális üzemanyag az erőfeszítéseinkhez.
A fehérje a három makrotápanyag egyike és elengedhetetlen az izomtömeg építéséhez és testünk megfelelő működéséhez.
Hogyan készítsd el a tejsavófehérjét?
Keverj össze két kanál (30 g) tejsavófehérjét 150 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben!
Igény szerint keverhetsz hozzá több vagy kevesebb vizet. 30 másodperc rázás után fogyasztható.
Hogy még krémesebb legyen, 150 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
1 órán belül fogyaszd el a shaker tartalmát.
Ismerd meg a BCAA-t
Tudod mi rejlik e 4 betű mögött?
A fehérjék aminosavak láncai. 20 különböző van, amelyek közül 9-et nevezünk "alapvetőnek" (a szervezet nem szintetizálja őket, és a táplálékkal kell biztosítani). Közülük 3 aminosav. Ezeket angolul Branched-Chain Amino Acids (BCAA)-nak nevezik: leucin, isoleucin és valin.
Alakjuk miatt nevezzük őket elágazónak. Részt vesznek az izomépítésben és a regenerációs folyamatban.
Mi az a WHEY PROTEIN?
A Whey Protein tejsavófehérje por.
Gyorsan felszívódik és serkenti az anabolizmust (izomépítés), ami tökéletes a regenerációs időszakban.
Miért fogyassz tejsavófehérje port?
- a napi fehérjeszükséglet könnyebb elérése érdekében
- Javítja az izomtömeg fenntartását edzés után
- Változatos fehérjeforrás
- Praktikus (az edzőterembe vagy a munkahelyre is elvihető)
Elfogultságunk a WHEY PROTEIN iránt
21 g fehérje és 5,2 g BCAA / shaker a céljaid eléréséhez
Ez az új Whey Protein tejsavófehérje Franciaországban készült.
Természetes aromák és steviából (dél-amerikai növény) származó édesítő molekulák használata.
A gyártás minősége és hitelesítés
A WHEY PROTEIN Franciaországban készült
Az elsődleges összetevő 50%-a Franciaországból - 50%-a Hollandiából származik.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem.
A helyes gyártási gyakorlat, a HACCP alapelvei és módszerei szerint előállított termékek
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzése: az egészségügyi előírások betartása és az ízminőség biztosítása.
Mikor igyál tejsavófehérje port?
Sportolás után 30 perccel fogyassz egy adagot regenerációként.
Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is!
Használati tanácsok
A fizikai aktivitás mellett fontos a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód megtartása.
Tartós fogyasztás (> 6-8 hét) esetén orvosi tanácsot szükséges kérni.
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára.
Gyermekektől távol tartandó!
Egyszerű íz és rövid recept
Azon dolgoztunk, hogy kiegyensúlyozott és hosszantartó ízű fehérjét kínáljunk.
Ha a mesterséges édesítőszereket tartalmazó fehérjeporokhoz vagy szokva, új tejsavófehérjéink első alkalommal könnyedebbnek tűnhetnek.
Az íz fokozása érdekében variálhatod a porral elkevert folyadék mennyiségét. Például 50 ml eltérés jelentős hatással van az ízre és az állagra.
A tesztek alapján a mi javaslatunk 150 ml adagonként.
Laktóztartalom 100 g-ban
+/- 10 g
Tápértékadatok
Tápanyagtáblázat: 100 g-ban| Egy adagban (30 g)
Energia: 366 kcal | 110 kcal
Energia: 1548 kJ | 464 kJ
Zsírok: 2,1 g | 0,6 g
ebből telített zsírsavak: 1,3 g | 0,3 g
Szénhidrátok: 14 g | 4,2 g
ebből cukrok: 10 g | 3,1 g
Rostok: 1,1 g | 0,3 g
Fehérjék: 70 g | 21 g
Só: 1,2 g | 0,35 g