Tanácsunk a hatékonyabb hőszigetelés érdekében.
Töltsd meg az ételtermoszt forró vízzel 5 perce, majd tedd bele a meleg ételt. Csukd be a termoszt!
Minél jobban megtöltöd a dobozt, annál jobb lesz a hőszigetelő hatása.Ez a kis térfogatú termosz rövidebb ideig tartja melegen az ételt, mint a nagyobb. Válaszd a 0,8 literest, ha hőtartóbb terméket szeretnél.
Funkciók
Ez az egyszerű termék 4 db, könnyen szétszedhető elemből áll (inox termosz, polipropilén hőtartó tető, szilikontömítés).
A nyílás átmérője 8 cm, így könnyen tölthető és tisztítható.
A rugalmas füllel könnyen szállítható/rögzíthető, így nem foglal helyet a hátizsákban. Mikrohullámú sütőbe nem tehető!
Használati tanácsok
A termék mosogatógépben mosható (tető, termosz). Vigyázz, nehogy elveszítsd a tömítést! Nyitott kupakkal kell megszárítani! A fülés a tömítés levehető a tisztításkor és a szárításkor.
Az első használat
Az első használat előtt az egész terméket háromszor, tiszta vízzel mosd ki!
Összetevők és szabályozás
Valamennyi felhasznált anyag megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak. A termék biszfenol A-mentes (BPA) (a hatályos francia jogszabályoknak megfelelően).A termosz anyaga egy élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelő rozsdamentes acél18/8 (304), a kupak anyaga hő- és ütésálló polipropilén. A tömítés és a fül szilikonból készült, amely nagyon strapabíró.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tB66I1lkyf-exoeGpia18WO5aXEKIHRXDYPv5Q0ljhk/edit#gid=0Súly és méretek
Térfogat: 0,5 liter
Méretek: Ø 11 cm x 10 cm
Tömeg: 280 gramm (Termosz 214 g és tető 66 g)Ø 8 cm
0,5 L és 0,8 L-es változatban is kapható.
Hogyan szigeteli a hőt?
Dupla falú rozsdamentes acél, légteres technológiát alkalmazunk azért, hogy megakadályozzuk az áramlásból vagy a hővezetésből származó hőátadást. A hősugárzásból származó hőátadás megakadályozására egy vékony rézréteget helyeztünk a belső falra. A kupak a belső habosított polisztirolbetétnek köszönhetően hőszigetelő.
Tippek...
Hidegen és melegen is tarthatod benne az ételeket túrázás közben. Nincs is jobb, mint egy fagylalt, hogy ezzel motiváld a gyerekeket túrázás közben (és a felnőtteket!).
Joghurtkészítőként is használhatod a termoszt: Forrald fel a tejet, majd hagyd kihűlni kb. 43 °C-ra (meleg, de nem forró) majd töltsd a termoszba és tegyél hozzá egy kanál joghurtot. Zárd le a termoszt majd várj egy éjszakát (6 - 10 órát).
A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK
A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.