A Protein Dessert Bar-ral:
igazi desszertélményben lehet részed, miközben szeletenként 12 g fehérjetartalmával remek eleme lehet egy színes, kiegyensúlyozott étrendnek. Nyugodtan nassolhatsz belőle edzések után, hétvégi kiránduláson vagy egy akár elfoglalt hétköznapon, két meeting között is!
Könnyed:
A bevonat alá rejtett könnyed fehérjeszeletet roppanós kakaóbabtöret és csokoládé darabok teszik igazán különlegessé! Az utánozhatatlan desszertélményt így nemcsak a gazdag csokoládé íz, hanem a változatos textúrák is garantálják! A Triple Chocolate Protein Dessert Bar “csalónasinak” is szuper választás, amivel nem kell kompromisszumot kötnöd, ha rád tör az édesség utáni sóvárgás!
Hogyan kell fogyasztani a Protein Dessert Bar-t?
Felhasználási javaslat: Fogyaszd kedved szerint a nap folyamán bármikor, amikor csak megkívánod!
FIGYELMEZTETÉS: Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Kiknek ajánljuk a Protein Dessert Bar-t?
A fehércsoki ízű szeletek szerelmeseinek.
Neked, ha fehérjebeviteled támogatására keresel alternatívát.
Neked, ha egy igazi desszertélményre vágysz.
Neked, ha édesszájú vagy, de törekszel a kiegyensúlyozott, változatos étrendre.
Neked, ha kedveled a különleges, gazdag ízű és változatos textúrájú fehérjeszeleteket.
Összetevők:
Nedvesítőszerek (maltitok, glicerin), bevonat [édesítőszer (maltitok), teljesen hidrogénezett növényi zsírok (kókusz, repce), zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (lecitinek)], keksz darabok 10% [rizsliszt, cukor, kukorica keményítő, finomított kókuszolaj, zsírszegény kakaópor, glükózszirup, étkezési só, sűrítőanyag (guargumi), térfogatnövelő szerek (ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát), aroma], tejsavófehérje koncentrátum, tejfehérje koncentrátum, frukto-oligoszacharidok,
Tartalmaz:
hidrolizált fehérje, teljes mértékben finomított kókuszolaj, tejsavófehérje izolátum [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], ivóvíz, mandulaliszt, emulgeálószer: lecitinek (szója), aromák, zselésítőanyag (karragén), tartósítószer (kálium-szorbát), stabilizátor (kálium-klorid), antioxidáns (alfa-Tokoferol), édesítőszer (szukralóz).
Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, rákféléket, halat, puhatestűeket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készül