Elkészítési javaslat
Nyisd ki a tasakot, húzd szét a két végénél fogva, míg mélytányér formát nem kapsz.Töltsd fel meleg vízzel a 7-es szintig (350 ml). Keverd össze egy evőeszközzel, zárd vissza a tasakot, majd 9 perc után nyisd ki újra.
Keverd újra össze és már fogyaszthatod is.
A vízmennyiség szabályozható ízlés szerint. Te vagy a szakács!
Liofilizálás és dehidratálás?
Mindkét tartósító eljárás lényege, hogy hidegen vagy melegen szárítva eltávolítják az élelmiszerben lévő vizet.A liofilizálás szilárd állapotból (fagyasztás) gáz halmazállapotba távolítja el az élelmiszerben lévő vizet.
A dehidratálás során magas hőmérsékleten szárítják az élelmiszert. Az élelmiszerben lévő víz elpárolog.
Ebben a receptben az összes hozzávalót liofilizáltuk.
A vegetáriánus chili "előnyei":
Az étel Franciaországban készült.Vegetáriánus étel.
Jó tudni
Víz hozzáadásával 9 perc alatt elkészíthető. Használati tanácsokVédőgázas csomagolásban. Nyitás után az egészet fogyaszd el.
Tápérték
Tápanyagérték: 100 g | 120 g (=1 adag)
Energiatartalom: 1478 kJ - 349 kcal | 1774 kJ - 419 kcal
Zsírok: 1,9 g | 2,3 g
ebből telített zsírsavak: 0,5 g | 0,6 g
Szénhidrátok: 62,0 g | 75,0 g
ebből cukrok: 14,0 g | 16,0 g
Rostok: 9,2 g | 11,0 g
Fehérjék: 16,0 g | 19,0 g
Só: 2,0 g | 2,4 g