Enyhén szénsavas, természetes, bio, fermentált ital tejsavbaktériummal amely gazdag probiotikumokban, antioxidánsokban és jótékony savakban.
Bio, adalékanyag-mentes, tartósítószer-mentes, pasztörizálatlan zöld teából készült.
Teljesen újratervezett receptúrával és nagyobb méretben kapható, több buborékkal és frissebb ízzel!
Gazdag tejsavbaktériumokban.
KETO, VEGÁN
Sport utáni hidratálás, regeneráció!
Lehet a kombucha egyáltalán ilyen jó ízű!?
A Puhdistamo kombucha egy tejsavbaktériumokban gazdag, hagyományos zöld teával erjesztett ital.
Természetes olasz ásványvízzel készül, kizárólag a legjobb bio-alapanyagok felhasználásával.
A tökéletes mennyiségű szénsav hozzáadja a végső simítást az ízélményhez.
Ez a kombucha garantáltan mindenkinek ízleni fog! Tejsav baktérium még soha nem volt ilyen finom!
A kombucha fogyasztás kultúrája ugyan több ezer évre nyúlik vissza, de csak az elmúlt években lett igazán népszerű és ismert világszerte.
Mitől különleges a Puhdistamo kumbucha itala?
Természetesen a Puhdistamo kombucha elkészítése során nem kötöttek kompromisszumokat. Minden a tiszta vízzel kezdődik, melyet fordított ozmózis segítségével szűrünk át, míg majdnem olyan tiszta lesz, mintha desztilláltuk volna - így ugyanis kimagasló hatékonysággal képes felvenni a tápanyagokat és a tea ízét. A teához használt kombucha tea egy organikus Sencha - egy klasszikus japán zöld tea, amely híres a rendkívül gazdag ízvilágáról.
A cukor a tejsav baktériumtörzsek (más néven: SCOBY) fejlődésének üzemanyagaként fontos szerepet játszik a fermentáció folyamatában. A termék gyártásakor kizárólag bio nádcukrot használtak - nem található benne édesítőként étkezési cukor. Az ital cukortartalma kevesebb, mint 6 gramm 100 ml-enként, mely sokkal alacsonyabb, mint más hasonló termékeké. A Puhdistamo kombucha italok mindegyike teljes mértékben pasztörizálatlan.
A kultúrák az élesztőgombák és a tejsavbaktériumok kombinációja, amely előnyösen használja fel az italban lévő cukrokat és tápanyagtartalmát. A kombucha ital készítése egzakt művészet. A fermentáláshoz hasonlóan a kombucha készítésének folyamata is különös odafigyelést és szakértelmet igénylő folyamat, és az olcsó ebben a műfajban nem igazán jó. Az erjesztést korszerű acéltartályokban 26-28 fokon pontosan végzik a lehető legmagasabb minőség érdekében. Egy palack elkészítésének ideje és a gondos kezelése körülbelül négy hétbe telik. Így egy ízletes, szénsavas, hiteles Kombucha italt hozott létre a Puhdistamo!
Az ízletes szénsavas Kombucha tökéletes bármilyen helyzetben: 'étel' italként, sportoláshoz kiegészítőként, szomjoltóként vagy party italként. Nagyon egyszerű és természetes módszer a hagyományos üdítők és energiaitalok helyettesítésére! Próbáld ki a Kombuchát reggel, éhgyomorra vagy étkezés előtt, és figyeld meg az emésztésre vagy az étkezés utáni állapotra gyakorolt hatást.
Ajánlott napi adag:
napi fél-egy üveg között.
Tápanyagtáblázat:
Tápanyagérték 100 ml-ben:
Energia 100 kJ/24 kcal
Zsír 0 g
- ebből telített zsírok 0 g
Szénhidrát 5,9 g
- ebből cukrok 5,9 g
Fehérje 0 g
Só 0 g
Ne rázd fel! Óvatosan nyisd ki.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Felbontás után hűtőben tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó.
Származási ország: Olaszország
Kóstold meg a többi ízt is: Barack, Cola, Gyömbér-Citrom, Goji-Maracuja.
Tekintsd meg további Puhdistamo Athletics termékeinket, whey protein porainkat, kóstold meg széles ízválasztékú elektrolit italporainkat, illetve fedezd fel a natúr természetes energiaitalainkat, és egészségtudatos étrend-kiegészítőinket.