Elkészítési javaslat
Nyisd ki a tasakot, húzd szét a két végénél fogva, míg mélytányér formát nem kapsz.Töltsd fel meleg vízzel a 0 szintig (120 ml). Keverd össze egy evőeszközzel, zárd vissza a tasakot, majd 9 perc után nyisd ki újra.
Keverd újra össze és már fogyaszthatod is.
A vízmennyiség szabályozható ízlés szerint. Te vagy a szakács!
Liofilizálás és dehidratálás?
Mindkét tartósító eljárás lányege, hogy hidegen vagy melegen szárítva eltávolítják az élelmiszerben lévő vizet.A liofilizálás szilárd állapotból (fagyasztás) gáz halmazállapotba távolítja el az élelmiszerben lévő vizet.
A dehidratálás során magas hőmérsékleten szárítják az élelmiszert. Az élelmiszerben lévő víz elpárolog.
Ebben a receptben az összes hozzávalót liofilizáltuk.
A piros gyümölcsös müzli előnye:
Az összes hozzávaló biogazdaságból származik.
Laktózmentes étel.
Ezt az ételt egy lengyel beszállító készíti, aki csak adalékanyag- és tartósítószermentes, 100%-ban természetes összetevőket használ.
Jó tudni
Víz hozzáadásával 9 perc alatt elkészíthető. Használati tanácsokVédőgázas csomagolásban. Nyitás után az egészet fogyaszd el.
Tápérték
Tápanyagérték: 100 g
Energiatartalom: 1666 kJ - 430 kcal
Zsírok: 9,0 g
ebből telített zsírsavak: 2,4 g
Szénhidrátok: 67,0 g
ebből cukrok: 22,0 g
Rost: 11,0 g
Fehérjék: 10,0 g
Só: 0,07 g