A fémyek kiválasztása a konyhai edényekhez:döntő választás:
Az edények élelmiszeripari rozsdamentes acélból (18/8, 304) készültek, használatuk biztonságos és hosszú élettartamúak. nem rozsdásodik. Mivel az inox kevésbé hővezető, mint az alumínium, ezért második, alumínium réteget tettünk az edény aljába.Az étel így tovább meleg marad, könnyen melegszik és csökkenti a főzéshez szükséges gázfelhasználást.
Tanácsok a serpenyő optimális használatához:
A serpenyő gázfőzőn, tűzön és indukciós főzőlapon is használható.
A serpenyőn található behajtható fogantyú fém részének elfordításával nyitható és zárható.
Figyelem, tábortűzben történő használat során a nyél átmelegedhet!
Hogyan kell tisztítani a serpenyőt?
Az első használat előtt háromszor, tiszta vízzel öblítsd el!
Használat után szappanos vízzel mosd el, majd szárítsd meg és száraz helyen tárold. A serpenyő mosogatógépben is mosható, dörzsszivacs és folyami homok is használható a tisztításhoz.
Mit ne tégy a serpenyővel?
Ne melegítsd üresen az edényt és a serpemyőt, mert károsodna felülete.
Ha tűzön használod, ügyelj arra, hogy a nyele ne érjen közvetlenül a lánghoz, mert felforrósodhat!
A serpenyő nyelét használat előtt mindig hajtsd ki.
Összetevők és szabályozás
Valamennyi termékünk és az élelmiszerrel érintkező anyagok megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak, a termék biszfenol A-mentes (BPA) (megfelel a hatályos francia szabályzatnak).