Egy ízekkel teli diétát keresel?
A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül. E
Úgy nassolnék valamit!
Hányszor, de hányszor ver gyökeret a fejünkbe ez a bűnös gondolat, hol visszafogottan, hol erőteljesebben, amit aztán nem győzünk elhessegetni, hiszen kinek van szüksége a felesleges kalóriákra? A Protein Gusto Mug Cake egy bögrés-mikrós sütemény alap, melyet erősen megreformáltunk. Egy speciális protein komplex hozzáaadásával jelentősen megnöveltük a fehérjetartalmát, lecsökkentettük a szénhidráttartalmát és száműztük belőle a cukrot, hogy nyugodt szívvel ehessük.
Elkészítése gyerejáték:
nem kell hozzá más, mint a kedvenc bögrénk, benne a sütiporral, amit felöntünk némi zsírszegény vagy növényi tejjel és már mehet is a mikróba. A praktikus egyadagos kiszerelést bárhová magunkkal tudjuk vinni, így akár a munkahelyünkön is el tudjuk készíteni, ha éppen ott törne ránk az édesség utáni vágy. A termék rizslisztet tartalmaz, így gluténérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják. Ízlés szerint tovább variálhatjuk, gazdagíthatjuk.
1 adagban (45 g):
179 kcal
21 g fehérje
17 g szénhidrát
3,2 g zsír.
Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Mug Cake-t?
azoknak, akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt sem
azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern desszerteket
a reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalmú Protein Gusto Mug Cake por számtalan receptvariáció alapja lehet
Felhasználási javaslat:
Egy bögrében csomómentesen keverjünk el 45 gramm (1 tasak) port, 60 ml zsírszegény tejjel. Süssük 2-3 percig mikrohullámú sütőben (700 W). Sütés után hagyjuk 20 másodpercig a mikróban, majd borítsuk rá egy tányérra, vagy kanalazzuk ki a bögréből!
Összetevők:
rizsliszt, tejsavófehérje koncentrátum, hidrolizált fehérje, csokoládépor (szacharóz, kakaó massza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma), sovány tejpor, teljes tojáspor, kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz), tojásfehérje por, aromák, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), sütőpor [térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), kukoricakeményítő], sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszer (szukralóz).