Kényeztesd izmaidat:
Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Hozzánk hasonlóan izmaink is szeretnek „finomakat enni”. Kényeztesd őket és magadat az ínycsiklandóan krémes 100 % Pure Whey fehérjeporral!
Miért a 100% Pure Whey?
Mert ez a termék egy kiváló minőségű, 78%-os fehérjetartalmú, magas BV-vel (biológiai érték) rendelkező fehérjepor, amelynek fehérjetartalma 100%-ban tejsavó-fehérje eredetű. A széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavó-fehérje koncentrátum és tejsavó-fehérje izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja. Míg ízesítetlen verzió kizárólag tejsavó-fehérje koncentrátumot tartalmaz, hozzáadott édesítőszerek, színezőanyagok és aroma nélkül.
Kiknek ajánljuk a 100 % Pure Whey-t?
Kiváló fehérjeforrás mindenki számára, hiszen a termékben megtalálható fehérje segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik edzés utánra keresnek gyors megoldást regenerálódásukhoz
a finom, krémes és változatos ízeket kedvelőknek
gluténérzékenyeknek.
Ízesítetlen verziót pedig:
A reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalom és a semleges íz miatt – egészséges, hasznos kalóriában gazdag – ételek, sütemények elkészítéséhez egyaránt használhatjuk
adalékanyagokra érzékenyeknek.
Miért szükséges fehérjét fogyasztani?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.
Miért válassz fehérje kiegészítőt?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).