Tápértékadatok
Tápanyagtáblázat: 100 g-ban| Egy adagban (30 g)
Energia: 378 kcal | 113 kcal
Energia: 1603 kJ | 481 kJ
Zsírok: 3,1 g | 0,9 g
ebből telített zsírsavak: 1,6 g | 0,5 g
Szénhidrátok: 17 g | 5,1 g
ebből cukrok: 8,0 g | 2,4 g
Fehérjék: 70 g | 21 g
Só: 1,0 g | 0,30 g
A fehérjék szerepe
Három makrotápanyag létezik: fehérjék, zsírok és szénhidrátok. Ezek többet között kalória formájában energiát biztosítanak a szervezet számára. A szénhidrátok a szervezet elsődleges energiaforrásai, és ideális üzemanyag az erőfeszítéseinkhez.
A fehérje a három makrotápanyag egyike és elengedhetetlen az izomtömeg építéséhez és testünk megfelelő működéséhez. A fehérjeporok optimálisan egészítik ki a mindennapi tápanyagbevitelt.
Hogyan készítsd el a tejsavófehérjét?
Keverj össze két kanál (30 g) port 150 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben.
- 30 másodperc rázás után fogyasztható.
- Igény szerint önts hozzá kevesebb vagy több vizet (más textúra eléréséhez).
- Elkészítés után egy órán belül fogyaszd el.
Hogy még krémesebb legyen, 150 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
Mi az a WHEY PROTEIN?
A Whey Protein tejsavófehérje por.
Elfogultságunk a WHEY PROTEIN iránt
21 g fehérje és 5,2 g BCAA /shaker, hogy segítsen elérni a céljaidat.
Ez az új WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
A tejsavófehérje-koncentrátumok az Európai Unióból származnak. Természetes aromákat és steviát választottunk, egy természetes eredetű alapanyagokból készült intenzív édesítőszert. A stevia Rebaudiana, egy Dél-Amerikában őshonos növény kivonata, amelynek levelei édesítő molekulákat tartalmaznak.
Fairtrade minősítésű kakaó
A termékhez használt kakaót a Fairtrade/Max Havelaar szabványok szerint termesztik és forgalmazzák, ami lehetővé teszi a termelők számára, hogy tisztességesebb kereskedelmi feltételek mellett javítsák saját és közösségeik életkörülményeit, miközben megóvják a környezetet.
Technikai okokból a termékben lévő kakaó keveredhet nem minősített kakaóval, de a teljes mennyiséget a termelőknek a Fairtrade/Max Havelaar feltételei szerint garantálják (tömegmérleg).
Egyszerű íz és rövid recept
Azon dolgoztunk, hogy kiegyensúlyozott és hosszan tartó ízű fehérjét kínáljunk.
Ha a mesterséges édesítőszereket tartalmazó fehérjeporokhoz vagy szokva, új tejsavófehérjéink első alkalommal könnyedebbnek tűnhetnek.
Az íz fokozása érdekében variálhatod a porral elkevert folyadék mennyiségét. Például 50 ml eltérés jelentős hatással van az ízre és az állagra.
A tesztek alapján a mi javaslatunk 150 ml adagonként.
Gyártás helye, minőség és tanúsítványok
A WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
A tejsavófehérje-koncentrátumok az Európai Unióból származnak.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem.
A helyes gyártási gyakorlat, a HACCP alapelvei és módszerei szerint előállított termékek.
ISO 26 000 szabvány.
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzése: az egészségügyi előírások betartása és az ízminőség biztosítása.
Mikor igyál tejsavófehérje port?
- Sportolás után 30 percen belül fogyassz egy adagot.
- Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
- Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is! - Receptjeink segítségével beillesztheted a fehérjeporokat a mindennapi étkezéseidbe.
Fogyasztási tanácsok
A fizikai aktivitás mellett fontos a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód megtartása.
Tartós fogyasztás (> 6-8 hét) esetén orvosi tanácsot szükséges kérni.
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára.
Gyermekektől távol tartandó!