Tápértékadatok
Tápanyagtáblázat: 100 g-ban| Egy adagban (30 g)
Energia: 378 kcal | 113 kcal
Energia: 1603 kJ | 481 kJ
Zsírok: 3,1 g | 0,9 g
ebből telített zsírsavak: 1,6 g | 0,5 g
Szénhidrátok: 17,0 g | 5,1 g
ebből cukrok: 8,0 g | 2,4 g
Fehérjék: 70,0 g | 21 g
Só: 1,0 g | 0,30 g
A fehérjék szerepe
Három makrotápanyag létezik: fehérjék, zsírok és szénhidrátok. Ezek többet között kalória formájában energiát biztosítanak a szervezet számára. A szénhidrátok a szervezet elsődleges energiaforrásai, és ideális üzemanyag az erőfeszítéseinkhez.
A fehérje a három makrotápanyag egyike és elengedhetetlen az izomtömeg építéséhez és testünk megfelelő működéséhez.
Hogyan készítsd el a tejsavófehérjét?
Keverj össze két kanál (30 g) tejsavófehérjét 150 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben!
Igény szerint keverhetsz hozzá több vagy kevesebb vizet. 30 másodperc rázás után fogyasztható.
Hogy még krémesebb legyen, 150 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
1 órán belül fogyaszd el a shaker tartalmát.
Mi az a WHEY PROTEIN?
A Whey Protein tejsavófehérje por.
Elfogultságunk a WHEY PROTEIN iránt
21 g fehérje és 5,2 g BCAA /shaker, hogy segítsen elérni a céljaidat.
Ez az új WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
A tejsavófehérje-koncentrátumok az Európai Unióból származnak. Természetes aromákat és steviát választottunk, egy természetes eredetű alapanyagokból készült intenzív édesítőszert. A stevia Rebaudiana, egy Dél-Amerikában őshonos növény kivonata, amelynek levelei édesítő molekulákat tartalmaznak.
Fairtrade minősítésű kakaó
A termékhez használt kakaót a Fairtrade/Max Havelaar szabványok szerint termesztik és forgalmazzák, ami lehetővé teszi a termelők számára, hogy tisztességesebb kereskedelmi feltételek mellett javítsák saját és közösségeik életkörülményeit, miközben megóvják a környezetet.
Technikai okokból a termékben lévő kakaó keveredhet nem minősített kakaóval, de a teljes mennyiséget a termelőknek a Fairtrade/Max Havelaar feltételei szerint garantálják (tömegmérleg).
Egyszerű íz és rövid recept
Azon dolgoztunk, hogy kiegyensúlyozott és hosszan tartó ízű fehérjét kínáljunk.
Ha a mesterséges édesítőszereket tartalmazó fehérjeporokhoz vagy szokva, új tejsavófehérjéink első alkalommal könnyedebbnek tűnhetnek.
Az íz fokozása érdekében variálhatod a porral elkevert folyadék mennyiségét. Például 50 ml eltérés jelentős hatással van az ízre és az állagra.
A tesztek alapján a mi javaslatunk 150 ml adagonként.
A gyártás minősége és hitelesítés
A WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
A tejsavófehérje-koncentrátumok az Európai Unióból származnak.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem.
A helyes gyártási gyakorlat, a HACCP alapelvei és módszerei szerint előállított termékek.
ISO 26 000 szabvány.
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzése: az egészségügyi előírások betartása és az ízminőség biztosítása.
Mikor igyál tejsavófehérje port?
Sportolást követő 30 percen belül fogyassz egy adagot regenerációként.
Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is!
Fogyasztási tanácsok
A fizikai aktivitás mellett fontos a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód megtartása.
Tartós fogyasztás (> 6-8 hét) esetén orvosi tanácsot szükséges kérni.
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára.
Gyermekektől távol tartandó!
Laktóztartalom 100 g-ban
+/- 9,7 g