Tápértékadatok
Tápanyagtáblázat: 100 g | 30 g
Energia: 1621 kJ | 486 kJ
Energia: 385 kcal | 116 kcal
Zsírok: 8,8 g | 2,6 g
ebből telített zsírsavak: 2,1 g | 0,6 g
Szénhidrátok: <0,5 g |< 0,5 g
ebből cukrok: <0,5 g | <0,5 g
Rostok: 11,0 g | 3,3 g
Fehérjék: 71 g | 21 g
Só: 2,8 g | 0,84 g
Új formula
Dolgoztunk a vegán csokoládés mogyorófehérje új változatán, javítottunk a textúrán, hogy simább és kevésbé sűrű legyen.
A szokásos 900 g-os kiszerelésünket is 450 g-os, azaz 15 adagos kiszerelésre változtattuk, hogy több sportoló is kipróbálhassa a növényi alapú fehérjét.
Végül, a termékben található kakaópor a Fairtrade címkét viseli.
Fairtrade minősítésű kakaó
A termékhez használt kakaót a Fairtrade/Max Havelaar szabványok szerint termesztik és forgalmazzák, ami lehetővé teszi a termelők számára, hogy tisztességesebb kereskedelmi feltételek mellett javítsák saját és közösségeik életkörülményeit, miközben megóvják a környezetet.
Technikai okokból a termékben lévő kakaó keveredhet nem minősített kakaóval, de a teljes mennyiséget a termelőknek a Fairtrade/Max Havelaar feltételei szerint garantálják (tömegmérleg).
Rövid és egyszerű összetevőlista
Borsó- és rizsfehérjék keveréke. Alacsony zsírtartalmú kakaópor és természetes, nem szintetikus aromák használata.
A STEVIA-t, egy természetes alapanyagokból (stevia levelekből) készült intenzív édesítőszert választottunk. A Stevia Rebaudiana, egy Dél-Amerikában őshonos növény kivonata, amelynek levelei édesítő molekulákat tartalmaznak.
Válogatott ModCarb® gabonakeverékek a krémes állag garantálása érdekében.
A gyártás minősége és hitelesítés
A VEGÁN PROTEINPOR Franciaországban gyártott termék. A fehérjepor ne, Franciaországból származik.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem.
A helyes gyártási gyakorlat, a HACCP alapelvei és módszerei szerint előállított termékek.
ISO 26 000 szabvány.
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzése:
A vegán és tejsavófehérjék
A tejsavóról növényi alapú fehérjére való áttérés első alkalommal kihívást jelenthet.
A vegán fehérje sűrűbb, lisztesebb állagú, mint a tejsavófehérje. Ez a növényi fehérjék eredetéből adódik.
Ezért nehéz összehasonlítani a tejfehérje és a vegán fehérje összetételét. Nehéz például összehasonlítani a szója steak textúráját és ízét a marhaszeletével.
Mikor igyál vegán fehérjeport?
Sportolást követő 30 percen belül fogyassz egy adagot regenerációként.
Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is!
Hogyan készítsd el a vegán fehérjét?
Keverj össze két kanál (30 g) port 300 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben.
Igény szerint keverhetsz hozzá több vagy kevesebb vizet.
30 másodperc rázás után fogyasztható.
Hogy még krémesebb legyen, 300 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
1 órán belül fogyaszd el a shaker tartalmát.
Fogyasztási tanácsok
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára.
Gyermekektől távol tartandó!
Rendszeresen hidratálj!
A fizikai aktivitás mellett fontos a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód megtartása. Hosszantartó (2 hónapnál hosszabb) fogyasztása esetén kérd ki orvos vagy dietetikus véleményét!